Yerpa werkt met een maandelijks abonnement

De opstartkost omvat een uitgebreide analyse van al je bedrijfsprocessen.
Daarin is voorzien dat we een systeem op maat bouwen dat we afstemmen op de noden van elke gebruiker.
Tot slot voorzien we ook een opleiding en ondersteuning.

Na de opstart rekenen we een vaste kost per gebruiker per maand. Ook voor extra support brengen we een kleine vergoeding in rekening.

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke maandelijkse kosten.

Basic

3000maandelijks
  • Aan- en verkoop
  • Facturatie

Advanced

4500maandelijks
  • Aan- en verkoop
  • Facturatie &Boekhouding
  • Stock

Premium

6000maandelijks
  • Aan- en verkoop
  • Facturatie & boekhouding
  • Stock
  • Productie

Yerpa beschikt ook over verscheidene apps

Ons aanbod van Yerpa apps wordt steeds groter

Bij Yerpa werken we voortdurend aan nieuwe apps die het leven van onze Yerpa gebruikers nog makkelijker kunnen maken. Bekijk hieronder ons aanbod.

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze apps.

Yerpa mobile

Dankzij Yerpa mobile heb je ook onderweg steeds toegang tot je belangrijkste gegevens. Zoek makkelijk contactgegevens op, of maak snel een nieuwe offerte aan. Op deze manier gaat er niets aan je voorbij en heb je dus altijd en overal controle over jouw bedrijf.

Timekeeper

Met de timekeeper kan je de gewerkte uren per dag bijhouden. Door het dubbel dagoverzicht krijg je een beeld van wat er ingepland is en wat er daarvan effectief uitgevoerd is. In de grafiekweergave zie je onmiddellijk hoeveel uren je aan welk project hebt gewerkt en hoeveel uren je die week in totaal hebt gewerkt.

Timeplanner

Plan snel en overzichtelijk projecten (of taken) in voor verschillende personen in je bedrijf. Dit doe je op basis van het aantal uren of dagen dat het project in beslag neemt. Deze app is ideaal wanneer je een overzicht wil creëren van welke personen aan welke projecten werken. Hou ook bij hoeveel dagen of uren het project in beslag heeft genomen.

Timeclock

De timeclock van Yerpa is een handige en gemakkelijk te integreren prikkloksysteem. Deze applicatie stelt je in staat om de werkuren van je werknemers nauwkeurig vast te leggen. Zo integreer je jouw business beter met Yerpa, wat het makkelijker maakt om de loonfiche van elke werknemer op te maken.

Weegbrug

De weegbrugapplicatie verbindt de weegbrug op je bedrijventerrein met Yerpa. Via een eenvoudige interface meldt de chauffeur zijn levering of ophaling aan. Zo worden alle wegingen automatisch gelinkt aan de juiste lever- of bestelbon.