Maak uw facturen eenvoudig online

In Yerpa beheert u uw bedrijf van A tot Z. Het maken van facturen hoort daarbij.
Met de facturatiesoftware van Yerpa kan u uw verkoopfacturen eenvoudig en snel online maken in enkele muisklikken. U hoeft facturen dus niet langer te maken in een Word of Excel bestand, maar kan volledig online factureren.

Facturen online verzenden

Na het maken van de factuur kan u deze eenvoudig doormailen naar uw klanten. Eén klik op de mailknop zorgt hiervoor. U kan kiezen om de standaard begeleidende tekst te gebruiken of om nog een persoonlijke toevoeging te doen. Na het versturen krijgt u zelf ook een kopie van de factuur. Bovendien worden alle gemaakte facturen online ook bijgehouden. Dit vergemakkelijkt de administratie. Indien er klanten zijn die de factuur liever op papier ontvangen, kunt u deze ook nog steeds afdrukken en via de post versturen.

Factuur lay-out

Binnen Yerpa wordt de factuur sowieso gepersonaliseerd naar de huisstijl van het bedrijf door middel van het bedrijfslogo. Door het dynamische instel-systeem kan u zelf bepalen welke velden u wilt zien op de factuur. Velden verbergen, toevoegen, het is allemaal mogelijk met enkele muisklikken. Wilt u toch nog dat extraatje en een volledig andere factuur lay-out, dat is zeker ook mogelijk. Eén van onze technische mensen overloopt dit graag met u en doet de nodige aanpassingen.

Facturen automatisch boeken

Bij het aanmaken van de factuur worden ook automatisch de juiste boekingen gedaan. Dit wil zeggen dat de factuur automatisch in de jaarrekening komt, in de BTW-aangifte, enz…

Dit alles gaat automatisch en is online beschikbaar.
Zo wordt het administratieve werk naar de boekhouding toe een pak eenvoudiger.

Overzicht openstaande betalingen

Door het bijhouden van de binnenkomende betalingen worden gemaakte facturen ook vanzelf afgepunt. Dit wil zeggen dat u op elk moment een perfect zicht heeft op de openstaande betalingen, dit in een eenvoudig online rapport. Na het verlopen van de betaaltermijn komt de factuur automatisch in het overzicht van de vervallen betaaltermijnen te staan. Een betaalherinnering maken en verzenden was nog nooit zo eenvoudig.