Waarom Yerpa?

Niet ons systeem, maar uw bedrijf staat centraal

We denken eerst mee na over de processen binnen uw bedrijf. Zo helpen we u terug het bos door de bomen te zien. Pas daarna bouwen we een systeem op maat.

Eenvoud duurt het langst

Op zoek naar een ERP-systeem zonder onnodige franjes, maar met alle essentiële functies om uw administratie, productie en financiën in goede banen te leiden? Maak kennis met Yerpa, een eenvoudig systeem waarmee u de meest ingewikkelde bedrijfsprocessen makkelijk onder controle houdt.

Wie zijn we?

Onze missie

Bij Yerpa willen we een ERP-pakket aanleveren dat zoveel mogelijk aanleunt bij de manier van werken van de klant. De administratieve last binnen het bedrijf willen we zoveel mogelijk digitaliseren en deels automatiseren. Zo willen wij al onze klanten de mogelijkheid bieden om meer tijd te investeren in wat écht belangrijk is.

Onze visie

Wij geloven in de absolute meerwaarde van een geïntegreerde oplossing. De toekomst is, volgens ons, online, dat is ook waarom wij kiezen voor een cloud-oplossing. Als jong en ambitieus bedrijf willen wij ons transparant en toegankelijk opstellen tegenover onze klanten.

Ons ontstaan

“Door ondernemers voor ondernemers” – beter kan je ons bedrijf eigenlijk niet in een slogan vatten.

Als bedrijfsleider van verschillende KMO’s ervaarde onze CEO de nood aan een pakket voor het efficiënter beheren van de administratie binnen zijn bedrijven. Zeven jaar lang kon een zelfontwikkeld pakket in MS Access soelaas bieden, tot de limieten bereikt waren en er nood was aan verandering.

Een grote en moeilijke stap, want alles werkte goed en iedereen was de manier van werken gewend… Er werd gekeken naar de bestaande pakketten op de markt, maar het aanbod ERP pakketten van de grote spelers schoot vaak op twee vlakken te kort: de prijs oversteeg de draagkracht van een kleine of middelgrote onderneming en de oplossingen waren niet genoeg toegespitst op de eigenheid van het bedrijf. Dan maar zélf een oplossing bouwen leek de enige oplossing. De stap werd gezet naar het ontwikkelen van een ERP pakket, volledig in de cloud en dus altijd en overal beschikbaar, maar ook zo aanpasbaar mogelijk, om op die manier de eigenheid van bedrijven te kunnen behouden. Dat was het moment dat onze firma, Yerpa dus (een acroniem voor Your ERP Application, moest u het zich afvragen), het levenslicht zag.

De eerste jaren van het bedrijf werd er voornamelijk geïnvesteerd in het ontwikkelen en uittesten van de software. Hiervoor werd ons pakket bij verschillende bedrijven en sectoren geïmplementeerd en met de verkregen feedback werd Yerpa geperfectioneerd en uitgebouwd tot stabiele en gebruiksvriendelijke software. Nu nog steeds richten wij ons op de KMO markt, een markt waar we pogen om bedrijven zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen in hun groei met onze Yerpa – door ondernemers, voor ondernemers.

Onze service